Afspraak maken

Maashorst Oogkliniek maakt gebruik van de afdeling Patiënt Service van Bernhoven waar u terecht kunt met al uw vragen – telefonisch of per e-mail. De medewerkers van Patiënt Service informeren u en kunnen een afspraak inplannen.

In verband met capaciteitsproblemen bij het Patiënt Service Bureau van Bernhoven is het helaas moeilijk om telefonisch contact te krijgen. Wij willen u vragen om een e-mail te sturen naar info@maashorstoogkliniek.nl met uw vraag / verzoek of opmerking, onder vermelding van uw naam en geboortedatum. Wij zullen ons uiterste best doen om zo spoedig mogelijk hierop te reageren. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Onze excuses voor het ongemak.

Afspraak maken

Telefonische afspraak

U kunt ook telefonisch een afspraak maken.

Tijdens kantoortijden (08:30 – 17:00 uur):

0413-40 19 56

Buiten kantoortijden, bij spoed:

0413-40 40 40

Adres- en routegegevens vindt u op de pagina Locatie.

Toestemming overdracht maashorst oogkliniek

De Maashorst Oogkliniek werkt nauw samen met Bernhoven. Beide zorgaanbieders gaan zorgvuldig om met uw privacy en gegevens. Wij vragen u daarom, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), voorafgaand aan een behandeling bij de Maashorst Oogkliniek om een toestemmingsformulier in te vullen, te ondertekenen en in te leveren. Een voorbeeld van dit formulier vindt u hier.

De gevraagde toestemmingen zijn noodzakelijk om uw gegevens te kunnen raadplegen en voor het verlenen van goede zorg aan u. U bent vrij om deze toestemmingen te geven. Deze toestemmingen zijn noodzakelijk om patiënt te kunnen worden van Maashorst Oogkliniek.

Uw toestemming kunt u op een later moment altijd intrekken. Dit betekent dan wel dat u niet langer patiënt van Maashorst Oogkliniek kunt blijven.

Meer informatie vindt u op www.maashorstoogkliniek.nl/privacy.