ACTUELE TOEGANGSTIJDEN 

Polikliniek afspraak: 20 dagen

Passantentarief

Wat is een passantentarief?

Een passantentarief is een tarief voor zorg dat wordt gehanteerd door Maashorst Oogkliniek als uw zorgverzekeraar geen contract met ons heeft afgesloten. Daarnaast sluiten de zorgverzekeraars steeds vaker een selectief zorgcontract af met zorgaanbieders, waardoor het niet meer zo vanzelfsprekend is dat alle zorg bij de zorgaanbieder van uw keuze vergoed gaat worden door uw zorgverzekeraar. Het passantentarief wordt ook gebruikt voor mensen die niet verzekerd zijn voor zorg of voor mensen die in het buitenland verzekerd zijn voor zorg en tijdelijk in Nederland verblijven.

Informeert u zelf bij uw zorgverzekeraar vraag dan of zij een zorgcontract overeengekomen zijn met Maashorst Oogkliniek en informeer tevens bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling vergoed wordt.

Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuringen worden niet vergoed door de basisverzekering (kosten € 100,-). Wij vragen u vriendelijk deze betaling per pin te voldoen. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

In deze bijlage treft u aan een tabel met DBC-zorgproductcode, bijpassende consumentenomschrijving van de dienst die geleverd wordt en het bijpassende tarief voor 2022.

ACTUELE     WACHTTIJDEN

Staaroperatie: 6 maanden