Actuele

Wachttijden

Op deze pagina ziet u de actuele wachttijd voor een eerste oogheelkundige beoordeling en een staaroperatie bij Maashorst Oogkliniek.

wachttijden

Klik op onderstaande link voor een indicatie van onze wachttijden.

*De actuele wachttijd is het aantal dagen tussen het moment dat een patiënt een afspraak maakt voor de polikliniek tot het moment dat de patiënt terecht kan.

wachttijd en patiëntenstop orthoptie

In verband met een openstaande vacature Orthoptist is er met ingang van heden een patiëntenstop voor nieuwe orthoptiepatiënten tot en met 8 jaar voor Maashorst Oogkliniek. Patiënten die al bekend zijn bij onze oogkliniek blijven bij ons onder behandeling, maar moeten rekening houden met een langere wachttijd voor hun afspraak. Voor nieuwe patiënten geldt een doorverwijzing naar een andere kliniek. Zodra de patiëntenstop wordt opgeheven, zullen wij u hierover informeren.

verwijzing

Voorafgaand aan het eerste consult dient u als nieuwe patiënt een verwijsbrief van de huisarts of optometrist te overleggen. De zorgverzekeraars eisen dit! Indien u al bij ons bekend bent is een verwijsbrief alleen nodig als er sprake is van een nieuwe zorgvraag.

Spoed

Spoedbeoordelingen worden dagelijks gezien. Er zijn korte lijnen met de huisartsen in de regio. Uw huisarts kan voor u een afspraak voor een spoedbeoordeling maken.

Bereikbaarheid

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 17.00 uur met uitzondering van spoedbeoordelingen.
Voor spoed zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.