Artist impression de Kapel

Nieuwe locaties Maashorst Oogkliniek

Recent hebben wij u geïnformeerd over de verhuizing van de Maashorst Oogkliniek in het najaar van 2024. In samenspraak met Bernhoven heeft de Maashorst Oogkliniek besloten om het contract voor de huisvesting in Bernhoven niet te verlengen. Graag brengen wij u op de hoogte van de komende veranderingen.

Locatie Oss

Vanaf 1 oktober 2024 verhuist de Maashorst Oogkliniek van Plein Zwanenberg naar de naastgelegen voormalige kapel. Het is fysiek nog geen honderd meter van de huidige locatie, de service voor de patiënt wordt een stuk uitgebreider. Er komt op de nieuwe locatie een poliklinische behandelkamer zodat patiënten voor injecties en kleine ingrepen aan het oog in Oss terecht kunnen. Daarnaast wordt het aantal spreekuurkamers uitgebreid en wordt een kamer voor het laseren van nastaar/netvlies ingericht. Hierdoor kunnen we onze patiënten in de regio Oss nog beter van dienst zijn.

Locatie Volkel

Medio januari 2026 is de Maashorst Oogkliniek voornemens zich in het ‘Maashorst Medisch Centrum’ te Volkel te vestigen. De Antonius Abt-kerk aan de Kloosterstraat wordt een gezondheidscentrum met allerlei medische diensten. De verbouwing zal medio januari 2025 van start gaan. Op deze nieuwe locatie komt een OK, een poliklinische behandelkamer voor injecties en kleine ingrepen aan het oog en een behandelruimte voor het laseren van nastaar/netvlies. Ook hier wordt het aantal spreekuurkamers uitgebreid.

Locatie Schijndel (tijdelijk)

Vanaf 1 oktober 2024 verhuist de Maashorst Oogkliniek tijdelijk naar ‘Medisch Centrum Schijndel’ aan Steeg 6 te Schijndel om de tussenliggende tijd van de verhuizing naar het ‘Maashorst Medisch Centrum’ te Volkel te overbruggen. Op locatie Schijndel kunnen onze patiënten terecht voor operaties aan het oog. Daarnaast worden er optometrie en orthoptie spreekuren gehouden en beeld en functieonderzoeken uitgevoerd.

Verwijzen

De huisarts kan gewoon blijven verwijzen naar de Maashorst Oogkliniek, dit geldt ook voor spoed tijdens kantooruren.

Bernhoven oriënteert zich momenteel op mogelijkheden om nieuwe patiënten met acute oogproblematiek in de avonden en in het weekend te kunnen helpen, daar de Maashorst Oogkliniek vanaf 1 oktober 2024 geen acute oogzorg bij Bernhoven meer zal leveren.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op: 0413 – 401956.