Coronamaatregelen

Tegelijk met de versoepelingen van de coronamaatregelen in het land, versoepelen we ook in Bernhoven en Maashorst Oogkliniek een aantal maatregelen.

Met ingang van woensdag 23 maart 2022 vervalt de verplichting voor patiënten, begeleiders en bezoekers om een medisch mondneusmasker te dragen. Tevens vervalt de 1,5 meter. Hoewel alle patiënten weer een begeleider mee mogen nemen naar een afspraak, vragen we nog steeds om zoveel mogelijk alleen te komen als dat kan.

Het is nog steeds mogelijk om een mondneusmasker te dragen als dat prettig voelt. Zo houdt u zelf de regie over uw gezondheid.

Let op:                                                     

  • Mensen die klachten hebben die horen bij corona en mensen die in thuisquarantaine zijn (maar in overleg met de afdeling wel mogen komen) dragen nog wel een medisch mondneusmasker. Deze zijn verkrijgbaar bij de ingang van het ziekenhuis.
  • Bezoekers en begeleiders mogen niet (mee) komen als zij coronaklachten hebben of in thuisquarantaine zijn. Dit mag alleen als dit met de afdeling is afgesproken.
  • Om ervoor te zorgen dat wij zo min mogelijk ziekteverwekkers verspreiden is besloten om ook na de versoepelingen van de coronamaatregelen geen handen meer te schudden.

Heeft u vragen? Dan kunt u Maashorst Oogkliniek telefonisch bereiken via 0413-401956.