Vanaf 1 oktober 2019

Oogpoli Bernhoven is Maashorst Oogkliniek

Bernhoven is per 1 oktober 2019 een samenwerking aangegaan met Maashorst Oogkliniek. Maashorst Oogkliniek is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) die de oogheelkundige zorg binnen het zorgaanbod in het ziekenhuis aanbiedt.

Vertrouwde omgeving: Bernhoven

Maashorst Oogkliniek is te vinden in Bernhoven.

Duurzame oogzorg

De vraag naar oogheelkundige zorg stijgt al geruime tijd. Dit komt door de toenemende vergrijzing en toegenomen behandelmogelijkheden. Daarnaast is er een landelijk tekort aan oogartsen waar ook Bernhoven de gevolgen van ondervindt. Vanuit de strategie van toekomstbestendige zorg voor de regio heeft Bernhoven nieuwe werkwijzen ontwikkeld, die de toegankelijkheid van de oogheelkundige zorg hebben vergroot.

Bernhoven heeft vervolgens verschillende mogelijkheden verkend vanuit het principe dat oogheelkundige zorg onderdeel blijft van het zorgaanbod binnen Bernhoven. In Maashorst Oogkliniek is een partner gevonden waarmee de oogheelkundige zorg als onderdeel van het zorgaanbod in Bernhoven behouden blijft en de samenwerking met andere specialismen op dezelfde manier doorgaat.

Positief voor patiënt

Voor patiënten verandert er weinig. Alle patiënten blijven in Bernhoven terecht kunnen voor oogheelkundige zorg. Bij de Maashorst Oogkliniek werken dezelfde zorgverleners en overige medewerkers. Patiënten ontvangen voorafgaand aan hun afspraak een brief thuis met meer informatie over deze samenwerking.

Maashorst Oogkliniek

Binnen de muren van Bernhoven zal Maashorst Oogkliniek de oogheelkundige zorg rondom Uden verzorgen. Maashorst Oogkliniek is een zelfstandig behandelcentrum dat staat voor kwaliteit en continuïteit van zinnige oogheelkundige zorg. En dat leveren we met een enthousiast team van oogartsen, optometristen en andere medewerkers.

Voor iedereen de beste oogzorg

Het bieden van de beste oogzorg begint met de juiste aandacht voor de mens, maar daar houdt het voor ons niet bij op. Zo willen wij u snel kunnen helpen, dichtbij huis. Maashorst Oogkliniek staat voor kwaliteit en continuïteit van zinnige oogheelkundige zorg, geleverd door een enthousiast team.

Kwaliteit en continuïteit

Maashorst Oogkliniek staat voor kwaliteit en continuïteit. De basis oogzorg wordt op hoog niveau aangeboden. De oogartsen verbonden aan Maashorst Oogkliniek zijn onder ander lid van de Nederlandse Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en de Europese Oogheelkundig sociëteit (ESCRS). Samen met de optometristen en orthoptisten proberen wij de mensen steeds weer bij dezelfde zorgverlener te laten terugkomen.

Twee locaties: Uden en Oss

Maashorst Oogkliniek werkt vanuit 2 locaties: Bernhoven in Uden en polikliniek Oss. Zo hoeft u niet ver te reizen om van onze diensten gebruik te maken. De bezoekers- en route-informatie vindt u hier.