Passantentarief

Een passantentarief is een tarief voor zorg dat wordt gehanteerd door Maashorst Oogkliniek als uw zorgverzekeraar geen contract met ons heeft afgesloten.

Passantentarief

Wat is een passantentarief?

Een passantentarief is een tarief voor zorg dat wordt gehanteerd door Maashorst Oogkliniek als uw zorgverzekeraar geen contract met ons heeft afgesloten. Daarnaast sluiten de zorgverzekeraars steeds vaker een selectief zorgcontract af met zorgaanbieders, waardoor het niet meer zo vanzelfsprekend is dat alle zorg bij de zorgaanbieder van uw keuze vergoed gaat worden door uw zorgverzekeraar. Het passantentarief wordt ook gebruikt voor mensen die niet verzekerd zijn voor zorg of voor mensen die in het buitenland verzekerd zijn voor zorg en tijdelijk in Nederland verblijven.

Informeert u zelf bij uw zorgverzekeraar vraag dan of zij een zorgcontract overeengekomen zijn met Maashorst Oogkliniek en informeer tevens bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling vergoed wordt.

Tarievenlijst 2024

Onderstaand treft u aan een tabel met DBC-zorgproductcode, bijpassende consumentenomschrijving van de dienst die geleverd wordt en het bijpassende tarief voor 2024.

Klik hier om te downloaden.

Voor iedereen de beste oogzorg

Het bieden van de beste oogzorg begint bij de mensen, maar daar houdt het voor ons niet bij op. Zo willen wij patiënten snel kunnen helpen en dichtbij huis.